Het is OKAY

Het is OKAY

december 16, 2021 Uit Door Sabina

Het is een poos geleden dat ik een blog geschreven hebt. Opgeslokt door de bezigheden van alle dag, maar ook verdwaald in het verhaal wat gaande is. Sinds de komst van C gaan we alle kanten op. Ieder met zijn mening, gevoel, struggles, angsten en zorgen..

Wat je ook doet en wat je visie ook is. Het is jouw pad, jouw wijsheid en jouw waarheid. En het is misschien niet de kortste, de snelste of de gemakkelijkste route. Het is jouw route, jij loopt hem en alleen jij draagt hem. Wees ten aller tijde eerlijk naar jezelf. Wees je bewust van je keuzes en meningen. Waarom doe je iets wel of niet? Wat is jouw verhaal? Kijk ernaar en luister er naar. Wees stil en ga terug naar de kern. Daar rusten jouw waarheid, jouw wijsheid, jouw kracht en jouw moed. En weet het is okay. Wat je ook doet, wat je ook kiest, als je het doet vanuit jouw unieke zijn, dan is dat okay. En het is misschien niet leuk, en het doet misschien wel pijn of het maakt je boos of verdrietig, en dat is okay. Want het beweegt je en het raakt je en daar is helemaal niks mis mee. Dat mag en is hartstikke welkom.

Het is okay om al die frustrerende emoties te voelen, heet ze welkom, maar blijf er niet in hangen. Kijk ze aan en zie wat ze je te vertellen hebben. Wat is het waar je je zorgen om maakt, wat is het waar je boos om bent, wat is het waar je bang voor bent, wat is het wat je verdrietig maakt, wat is het wat pijn doet. En vraag dan waarom, waarom raakt het mij en wat doet het met me. Duik de diepte in en kijk eerlijk naar jezelf en alles komt OKAY.