Reiki mysterieus?

Reiki mysterieus?

april 28, 2019 0 Door Sabina

Reiki kan je niet zien. Je ervaart het. Hoe het precies in je lijf werkt is niet te meten, maar dat het werkt is een feit. Het mooie is dat Reiki altijd precies dat doet wat voor jou op dit moment nodig is. Er bestaat geen overdosis en het werkt puur op het lichamelijke, mentale en emotionele lichaam. Het belast het lichaam niet onnodig zoals veel medicijnen wel doen. Je hoeft niet in Reiki te geloven om Reiki te ervaren. Wel moet je er voor openstaan.

Je hoeft het niet te zien om het te ervaren. Heb jij ooit paracetamol gezien?Ik bedoel het echte werkzame stofje. Nee, je ziet een pilletje met een verpakking waarop staat Paracetamol. Het meeste wat je ziet en slikt is gewoon maiszetmeel en gelatine.

Bij Reiki zie je de reiki behandelaar. De persoon die de Reiki doorgeeft. Hij of zij is het pilletje dat je ziet. De werkzame stof zie je niet en wordt opgenomen door het lichaam. Het komt precies daar waar jij het nodig hebt en dat maakt van Reiki een liefdevolle geneeswijze.

Reiki is bevordert de genezing bij ziekte, maar is ook een fantastisch middel wanneer je niet helemaal lekker in je vel zit zonder duidelijke symptomen. Of wanneer je emotioneel of mentaal het even niet meer weer. Reiki laat je weer helemaal op en laat je in verbinding komen met je werkelijk ik.

Nieuwsgierig, ik geef je met alle liefde een keer een behandeling. Vind je een hele behandeling nogal spannend of te duur dan kunnen we ook beginnen met een verkorte behandeling of een behandeling op afstand.