K.I.S.S. Rode Tent

K.I.S.S. Rode Tent

juni 18, 2024 Uit Door Sabina

Keep it Simple Sister

De Rode Tent in Nijkerk is K.I.S.S. dit houdt in dat we het simpel houden. Wel diepgang, maar gevormd en gecreëerd door eenvoud. De avond bestaat voornamelijk uit landen. Landen in de de Rode Tent, in de Cirkel, in het vrouw zijn, in het hier en nu. In verbinding vormen we samen de cirkel en de warme bedding van de Rode tent. Er zijn een aantal deelronden die steeds weer anders zijn, waarin je mag vertellen, jou verhaal en getuige mag zijn van de verhalen van andere vrouwen. Dit mag en hoeft helemaal niet. Ook als je jezelf alleen maar wil laven aan de heerlijke ruimte, elkaar en de bedding ben je van harte welkom.

We laten de avond met elkaar ontstaan, door ons te laten inspireren door verhalen van elkaar of uit een boek, door ons af te stemmen op ons vrouw zijn, door dat wat er op dat moment gehoord en gezien wil worden, door een kaartje uit een van de orakel decks, door een liedje, een gedicht, een beeldje etc. Voel je dan ook vrij om wat mee te nemen als je iets moois tegenkomt of gemaakt hebt dat je graag zou willen delen met de vrouwen in de cirkel.

En er hoeft helemaal niets en er mag en kan van alles. Het enige wat van je verwacht wordt is het meebrengen van je eigen mok, dat je deze draagt en komt vullen, vol schenkt met al dat wat aanwezig is, in de breedste zin van het woord.